Lara Croft: Tomb Raider бе първият филм от екшън поредицата, базирана

...
Lara Croft: Tomb Raider бе първият филм от екшън поредицата, базирана
Коментари Харесай

Даниъл Крейг смята ролята си в Tomb Rider за грешка

Lara Croft: Tomb Raider бе първият филм от екшън поредицата, основана на известната поредност видеоигри.  Анджелина Джоли  е в роля, която като че ли е основана за нея, а във кино лентата взе участие и към момента малко известният тогава Даниъл Крейг . Днес той освен не се гордее с това си екранно преобразяване, само че счита, че ролята му във кино лентата на Саймън Уест е неточност и е забавила кариерата му.  

Авантюристката от известните видеоигри оживява във филм, в който се надпреварва с времето и злодеите, с цел да избави антични артефакти. Изследване на изгубени империи, разкриване на скъпи съкровища, разпределяне на правдивост и смъртоносни хватки това запълва дните на Лара Крофт.  

Актрисата споделя, че в началото била подготвена да отхвърли предлагането. В изявление за Cinema Джоли споделя: „ Мислех, че това е най-лудото нещо, което съм чувала. Бях поласкана, само че си помислих, че е неуместно. Не одобрявам видеоигрите. Бившият ми брачен партньор играеше на Tomb Raider. Минавах около него и споделях: „ О, вижте гърдите й ". Опасенията и отпадат след диалога с режисьора Саймън Уест и Анджелина взема решение да се заеме с ролята.

Има още....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР